Zöldmánia

Sokat spórolhatunk a DM-ben

Kétéves tesztidőszak után 24 üzletében állított üzembe utántöltő állomást a Drogerie Markt. Budapesten nyolc, míg vidéken további 16 helyszínen vásárolhatunk csomagolásmentesen ökotermékeket.

A vásárlói igényeire reagálva a DM a drogériapiacon elsőként helyezett üzembe utántöltő állomást, amelyek bővítése a tesztelési időszak után az idén folytatódott.

A vásárlók folyamatos visszajelzésekkel segítették a Drogerie Marktot a tesztidőszakban, így a budaörsi után 2022 augusztusában további nyolc budapesti és környéki üzletben vált elérhetővé utántöltő automata, októbertől pedig 15 vidéki városban is elérhető a szolgáltatás, így 24 üzletben találkozhatnak az utántöltő állomásokkal a vásárlók az országban. Budapesten kívül Budaörsön, Veresegyházán, Solymáron, Tatán, Debrecenben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szegeden, Pécsen, Siófokon, Veszprémben, Nagykanizsán, Mosonmagyaróváron, Sopronban két üzletben és Szombathelyen is kipróbálhatják az utántöltő állomásokat.

Az utántöltő állomásból kétféle Sansin mosógélt és kétféle Sansin textilöblítőt csapolhatnak a vásárlók, kétliteres kiszerelésben. A Sansin hazai márkának jelenleg többféle terméke is elérhető a DM hálózatában, amelyek kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, állatkísérlet-mentesek. A termékek magas minőségű mosó- és tisztítóhatásúak, és száz százalékban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók.

A fenntarthatóság jegyében üres flakonokat nem árusít a DM az utántöltéshez, így először egy polci terméket lehet megvásárolni a kijelölt termékkörből, majd a kiürült flakont lehet az automatából újra tölteni. Ezzel a polci termék árához képest jelentős összeget lehet megtakarítani. A mosógél utántöltésével 1400, míg a textilöblítő esetén 700 forintot spórolhatnak a vásárlók.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK