Zöldmánia

Elektromos rollert nyerhetsz egy TikTok-videóval

Magadénak érzed a környezettudatos életmódot és otthonosan mozogsz a TikTok világában? Ha igen, akkor ezt a nyereményjátékot neked találták ki.

Készíts videót a PlanetZ TikTok-oldalára, és juttasd el az üzenetedet a több mint 21 ezres követőtábornak. Ha a zsűri szerint a tiéd a legjobb videó, nem csupán nagyobb ismertséget szerezhetsz, hanem a játék végén egy 120 ezer értékű elektromos rollerrel roboghatsz el.

A nevezés részletei: készíts bármilyen környezetvédelmi, fenntarthatósági témában videót, ám fontos, hogy csak és kizárólag a saját alkotásoddal nevezz.

A videó hossza maximum 1:00 perc legyen, és a TikTokra alkalmas, 9:16-os képarányban készüljön el.
A videót ne publikáld a csatornádon, hanem küldd el az info@planetz.hu e-mail-címre Google Drive-on, Dropboxon vagy bármilyen szolgáltatáson keresztül, amely képes ekkora méretű videót kezelni.
Amennyiben szeretnéd, hogy a videóban megjelöljék a TikTok-profilodat, a levélben küldd el a nevet, amit taggelhetnek.

A beküldött és elfogadott videók a PlanetZ TikTok-oldalára kerülnek fel. Amennyiben elakadtál az ötletelésben, nézd meg a @HelloPlanetZ csatornát és inspirálódj a korábbi tartalmakból.

A videókat 2023. január 16. és 2023. február 20. között várják, eredményhirdetés: 2023. február 22.

Azok, akiknek a videója kapja a legtöbb szívecskét, a legtöbb kommentet, a legtöbb megtekintést, különdíjban részesülnek, egy-egy 30 ezer forint értékű PlayersRoom-utalvánnyal lesznek gazdagabbak. A videók beküldési sorrendben kerülnek ki, így érdemes sietned, hogy a lehető legtöbb időd legyen a különdíj bezsebelésére.

(forrás: zoldkovet.hu, a fotók csak illusztrációk)

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK