Zöldmánia

A legszebb lánynak is szívügye a környezetvédelem

A Miss Universe szépségverseny idei döntőjén az amerikai R’Bonney Gabriel fejére került a korona. Az új királynő szívügye a fenntartható divat és a környezetvédelem.

Az első filippínó származású Miss USA udvarhölgye a venezuelai Amanda Dudamel és a Dominikai Köztársaságot képviselő Andreína Martínez lett. A New Orleansban tartott versenyen 84 lány vett részt.

A 28 éves Gabrielnek ez volt az utolsó esélye indulni a megmérettetésen, ugyanis jelenleg idősebb nők nem jelentkezhetnek. Érdekesség, hogy a feleségek és anyák is csak az idei évtől nevezhettek. Az új Miss Universe a civil életben modellkedéssel, divattervezéssel és varrásoktatással foglalkozik.

„Embercsempészetet és családon belüli erőszakot túlélt nőknek tartok varrásórákat. Nagyon fontosnak tartom, hogy tegyünk másokért, a közösségünkért, és hogy arra használjuk a tehetségünket, hogy változást érjünk el. Mindannyiunkban van valami különleges, és amikor elültetjük ennek a magját másokban, azzal alakítjuk őket, ez pedig változáshoz vezet” – nyilatkozta az egyik fordulóban Gabriel, akinek a szívügye a fenntartható divat és a környezetvédelem – írta a 24.hu.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK