Zöldmánia

Egyszerűbb lesz a balatoni kerékpározás

Harminc kerékpáros szervizoszlopot adtak át a Balatonnál, hogy az év minden percében a bringások rendelkezésére álljanak. Így bármikor elvégezhetők a kerékpár apróbb beállításai, javításai.

A szervizoszlopon megtalálhatók az átlagos szereléshez szükséges szerszámok: 3 gumiszerelő szerszám, különböző méretű imbuszkulcsok, különböző méretű csőkulcsok, 1 PH2-es fejű csillag csavarhúzó, 1 egy lapfejű (5,5×1 mm) csavarhúzó, láncszemkiszedő szerszám, lapos villáskulcsok (8×10 és 13×15 mm), különböző küllőanyákhoz való küllőkulcs.

A szerszámokat egy hosszú acélsodronyon rögzítették, így a kerékpár legtávolabbi pontján is kényelmesen lehet azokat használni A szervizoszlop jobb oldalán található egy nyomásmérővel ellátott műhelypumpa, így autó- és presta szelepes kereket is lehet vele pumpálni. A tömlője olyan hosszú, hogy mindkét kerékhez kényelmesen elér.

YouTube video

A szervizoszlop tetején található tartó konzolon minden típusú kerékpár a nyeregcsőnél felakasztva biztonságosan rögzíthető a szervizelés idejére, így elkerülhető, hogy a bicikli megsérüljön. A felrögzített kerékpáron akadály nélkül lehet tekerni kézzel a pedált, így akár a váltót vagy a féket is kényelmesen be lehet állítani – írta a balatonbike365.hu.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK