Zöldmánia

Különlegességekkel készül a Starbucks

A Starbucks, a Magyarországon az AmRest által üzemeltetett kávézólánc több olyan kezdeményezés mellé állt már, amellyel közösen hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

A Föld hónapja alkalmából a kávézólánc különböző aktivitásokkal ösztönzi vendégeit a fenntartható megoldások választására, különös tekintettel a reusable cupra. A Starbucks áprilistól a korábbi 160 helyett 200 forint kedvezményt biztosít azon vendégei számára, akik termoszukba vagy reusable cupba kérik az italukat, ezzel is ösztönözve őket a fenntartható megoldások választására. A hónap közepétől minden reusable cuphoz és termoszhoz ajándék jár, az újonnan vásárolt poharak ugyanis magkártyákat rejtenek, amelyeket elültetve új növénnyel gazdagíthatjuk nem csupán otthonunkat, de a Földet is.

A Starbucks Magyarország azokra is gondolt, akik egyszerre szeretnék átélni az egyedi és fenntartható kávéélményt. Április 14-től bármelyik grande Iced Shaken Espresso kérhető limitáld kiadású reusable cupban, amely különleges mintájával nem csupán a tavasz energiáját, de az összefogásban rejlő erőt is hirdeti.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK