Zöldmánia

Így vehetünk olcsóbban Teslát

Már itthon is elérhető a Tesla ajánlási programja, amellyel olcsóbban vehetünk elektromos autót.

A Tesla ajánlási programjának keretében a cég meglévő ügyfeleinek van egy egyedi ajánlói kódja, és ha valaki ennek segítségével rendel autót, akkor mindkét fél jól jár. E rendszernek köszönhetően az ajánló 15 ezer kreditet kaphat, ha a segítségével egy Model S-t vagy egy X-et ad el a vállalat, de a Model 3 és Y is 7500 pontot ér.

A vevőnek is sokkal jobban megéri a program, hiszen 340 ezer forint kedvezményt kap a két nagyautó, illetve 170 ezret a kistestvérek árából abban az esetben, ha egy ajánló kódját/linkjét használja. Ha valakinek már van Teslája, és a második vagy a harmadik autóját rendeli, akkor is hasonló kedvezményt kap.

A nyeremények terén is akadt változás, bővült a kínálat: 1500 kreditért továbbra is 500, míg 5000-ért 5000 kilométer ingyenes Supercharger-töltést kapunk. Emellett megjelent egy új lehetőség is, 8000 kreditért cserébe három hónapig használhatjuk az Enhanced Autopilot funkciót, amely a sávváltások mellett az autópályákon teljes önálló navigációt (navigációs nyomvonalkövetést) is tartalmaz, illetve hamarosan automata parkolást és telefonos autóvezérlést (Summon) jelent – írta a villanyautosok.hu.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK