Zöldmánia

Gyerekrajzpályázatot hirdet a Rossmann

A drogérialánc Légy Zöld szuperhős! néven környezetvédelmi fókuszú gyerekrajzpályázatot hirdet, amelyben témája, hogy a környezet védelme.

Első mesekönyvében Dirk Rossmann, a vállalat alapító tulajdonosa a legkisebbeknek mutatja be a fenntarthatóság és a környezetvédelem témáit: a kötetben Tintoretto, a tintahal és barátai izgalmas kalandokba keverednek egy öböl mélyén, miközben fáradhatatlanul küzdenek a környezetszennyezés ellen.A mesekönyvhöz kapcsolódóan a vállalat Légy Zöld szuperhős! néven környezetvédelmi fókuszú gyerekrajzpályázatot hirdet, amelyben arra kéri a kicsiket és a nagyokat, hogy rajzolják le, hogyan óvják a környezetüket és mit tesznek a környezet védelméért.

A rajzpályázatra az alábbi korcsoportokban lehet nevezni: 3–6 évesek, 7–10 évesek, 11–14 évesek.
Az elkészült rajzokat a https://rajzpalyazat.rossmann.hu/ oldalon várják, augusztus 1–31. között
A közönségszavazás augusztus 1-jétől szeptember 8., éjfélig tart. Az eredményhirdetés szeptember 11-én lesz.

Díjazás: az idén 30 éves Rossmann 30 nyereménnyel jutalmazza a legtöbb szavazatot begyűjtő rajzokat. Korcsoportonként 10-10 nyertest hirdetnek, akik ezek közül választhatnak: családi belépő 4 fő részére a nyíregyházi Sóstó-Zoo Ócenáriumba, családi belépő 4 fő részére a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, ,saládi belépő 4 fő részére a Tropicarium cápás állatkertjébe.

Továbbá minden nyertes megkapja a Tintoretto és barátai egy példányát, emellett a legtöbb szavazatot begyűjtő rajzok készítői egy festő-színező rajzkészlettel és egy saját márkás ajándékcsomaggal is gazdagodnak. Ráadásként a nyertes rajzokat a Rossmann az online magazinjában is megjelenteti.

(fotó: Freepik)

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK