Zöldmánia

15 milliót oszt szét a Vodafone pályázata

A pályázati felhívás célja, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány ösztönözze és elismerje a digitálisan innovatív gondolkodású embereket és szervezeteket.

Három kategóriában lehet pályázni, az egyik a kis- és középvállalatok digitalizációja, a másik a fintech, a harmadik pedig a fenntartható energia. Ez utóbbiban olyan megoldásokat várnak, amelyek képesek megfelelő energiaellátást biztosítani, anélkül, hogy veszélyeztetnék a jövő generációjának életminőségét. A kategória elsődleges célja, hogy olyan pályázatok szülessenek, amelyek képesek valós megoldást nyújtani a jelen és a jövő energiaválságaira. Például: napenergia/napelem, szélerőművek, hidropóniás növénytermesztés, otthoni energiafogyasztás optimalizálás, okos mérőeszközök.

A Vodafone Digitális Díj középpontjában a digitális innováció áll, azaz az alapítvány olyan új technológiákat alkalmazó megoldásokat keres, amelyek nem a megszokott választ adják a fenti kategóriák egy-egy kihívására, problémájára, hozzáadott értékük van, és általuk, a mobiltechnológia segítségével könnyebbé, valamint jobbá tehető a világ és a jövő.

Olyan kész megoldásokat, termékeket, szolgáltatásokat keres a Vodafone Magyarország Alapítvány, amelyek vagy bevezetésre várnak, vagy már bevezették őket, működnek, és a pályázat keretében tovább lehetne fejleszteni őket. A pályázati projektek társadalmi és gazdasági hatása elsődlegesen Magyarországon kell megvalósuljon.

A pályázatra 18. életévüket betöltött magánszemélyek egyedül vagy többen, valamint nonprofit és forprofit szervezetek is jelentkezhetnek. Egy ember vagy szervezet több pályázatot is benyújthat a jelen kiírásra.

A pályázatot 2023. február 17-ig lehet benyújtani a Vodafone Digitális Díj pályázati felületén keresztül. A pályázati feltételekről minden további információ megtalálható ide kattintva.

A pályázat rendelkezésre álló kerete 15 millió forint.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK