Zöldmánia

Új pályázat a környezet védelméért

Pályázatot hirdet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, amelyen vállalkozók, fiatalok és magánszemélyek is indulhatnak.

A szervezet által 2000-ben alapított A Környezet Védelméért Díj célja, hogy a kiemelkedő környezetvédelmi ipari és szolgáltatási tevékenységet folytatók tevékenységét, az e területen működő szakemberek eredményeit és tehetségét elismerje. Számukra az elismerés odaítélésével szakmai és erkölcsi támogatást és lehetőséget adjon az elért eredmények szélesebb körben való megismertetéséhez.
A Környezet Védelméért Díj 2022. évi pályázati felhívása három kategóriában várja a jelöléseket 2023. április 10-ig: vállalkozás, ifjúsági, magánszemély.

A szakmai zsűri a döntésével olyan kiemelkedő tevékenységeket díjaz, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentése, a környezetszennyezések megszüntetése, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítése érdekében végeznek. Az elismeréseket a május 6-án tartandó 22. Országos Környezetvédelmi Találkozón adják át a nyerteseknek.

YouTube video

A pályázati feltételek és a pályázati űrlap elérhető ide kattintva.

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK