Zöldmánia

Magyar startupokat várnak Bécsben

A Bécsi Gazdasági Ügynökség az idén is meghirdette Vienna Startup Package nevű programját, amelynek keretében a kiválasztott startupok egy hónapon át ingyen ismerkedhetnek az osztrák főváros startup-ökoszisztémájával, kapcsolatokat építhetnek és üzleti tanácsadáson vehetnek részt.

Az osztrák főváros 2014-ben indította el nemzetközi startupoknak szóló csomagját, a Vienna Startup Package-et, amelyre tavaly 228 pályázat érkezett. Végül tizenkilenc startup vehetett részt a programban, amelyek tizenöt országot képviseltek.

A programba olyanokat várnak, akik a német nyelvterületen szeretnék felépíteni a jövőjüket. A kiválasztottaknak fizetik a szállást, az útiköltséget, co-working irodát és kétezer euró értékben személyre szabott üzleti tanácsadáson is részt vehetnek. Ezenkívül workshopok, coaching és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség várja őket stakeholderekkel, valamint nagyvállalatok vezetőivel.

A négyhetes intenzív program célja, hogy a végére a résztvevők otthonosan mozogjanak az osztrák főváros startupszcénájában, ráérezzenek az osztrák piac működésére és új üzleti lehetőségeket azonosítsanak. A pályázatokat február 24-ig várják.

Részletes információ megtalálható ide kattintva.

(fotó: Freepik)

ÍRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE


Kapcsolódó CIKKEK